Logo

facebook.com/loon.swingt

Klik op de cover voor inhoud boekje

EVENTS

Loon Swingt 2016

Loon Lacht 2015

Loon Lacht 2014

Loon Swingt 2014

Kerstmarkt 14/12/2013

Loon Swingt 25 jaar

Loon Lacht

Loon in Lederhosen

Loon Swingt 28 Juli 2012

Loon Lacht op 19 mei 2012 met 5 comedians

Loon in Lederhosen 12 November 2011

Op initiatief van de Loonse Jeugdraad had op zaterdag 12 november 2011 de 3de Loon in Lederhosen plaats. Dikke pinten en live muziek van De Oppenheimers: Vrolijke blaaskapel met een orientatie naar volksliederen uit Oostenrijk, Bayern, Bohemen, Tsjechië.

Foto's Loon in Lederhosen 2011 KLIK HIER !!!

 

 

Loon Swingt op 30 juli 2011

 

Loon Lacht op 23 april 2011 met 5 comedians

___________________________________________________

 

Onderstaande events waren reeds een groot succes!!!

 

Loon in Lederhosen- zaterdag 9 oktober 2010

Loon Lacht - zaterdag 24 april 2010

Loon in lederhosen- 24 oktober 2009

Ook op Facebook

 

________________________________________________________

Halloween 2008

Bibber en beef want wij van Loon swingt lieten velen schreeuwen en hun ergste nachtmerrie tot leven komen in het eerste en enige spookhuis van de stad. De schrik was echter vlug vergeten bij het proeven van de griezelige pizza met afgehakte vinger. KLIK OP DE FOTO
Meer foto's op www.de-baron.be

Loon in Lederhosen

Nooit gedacht dat de eerste editie een volle zaal zou lokken, maar wij van "Loon Swingt" gaan dan ook niet over een nacht ijs en alles was AF tot in de puntjes. Het sneeuwde zelfs bij een gezellige buitentemperatuur van 14 graden. Oktoberfeesten zoals het hoort met dikke pinten voor de prijs van een normaal biertje. KLIK OP DE FOTO.

 

Night Party

Elke editie van Loon Swingt lokt honderden mensen en veel schoon volk naar het centrum die na het optreden zich overal verspreiden tussen de deelnemende horecazaken met livemuziek die aan deze feesteditie meewerkten

TVL Loon Swingt

Our Dj's

De werkgroep van de stedelijke jeugdraad wil in de toekomst meerdere evenementen organiseren. “Wij willen leven brengen in de stad. Samen met Loon Swingt staan Loon Lacht met stand-up comedians in het voorjaar in de steigers en in het najaar, net voor carnaval, het Oberbayren feest "Loon in lederhosen”

H Next Party

De 20ste editie van Loon Swingt gaat de geschiedenis in als een van de meest geslaagde evenementen uit haar bestaan. De eerste plannen werden 20 jaar geleden gesmeed door vijf vrienden na een optreden in café Atletiek.